.

.

Комплекти, Аксесоари за баня LXDZXY, Екологично Чиста Смола, Комплект Аксесоари За Баня, Аксесоари за Баня, Черен Костюм от Шест Теми

Комплекти, Аксесоари за баня LXDZXY, Екологично Чиста Смола, Комплект Аксесоари За Баня, Аксесоари за

BGN 3.00

Сума
На склад

Той е много подходящ за вземането на вана деца, защото има добра здравина, него не е лесно да се прекъсне, като керамични костюм, и го не лесно да се хвърли във форма, като бамбук костюм Универсални и подаръци, тези аксесоари могат да се използват не само заедно, но и поотделно в различни стаи.Много подходящ за баня, кухня, спалня, всекидневна и т. Това също е един чудесен подарък за вашия Любим човек на рождени Дни, партита, Ден на благодарността, Коледа, сватби и други празници.Екологично чист полимерна материал, многофункционален набор от аксесоари за баня изработен от екологично чист смола материал, който е траен и има по-дълъг живот. набор от почистващи и санитарни принадлежности готов, а след това и кажете сбогом на мръсната мивка.Напълно функционален комплект за баня - комплект от аксесоари за баня, в който има всичко необходимо за организиране на вашите тоалетни принадлежности.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.Наименование на продукта : Комплект аксесоари за баня Материал : Висококачествена и екологично чиста гума Цвят : черен Спецификация : Костюм от пет елементи, костюм от шестте теми, Определени от пет елементи : Кутия за сапун чаша за четка за зъби * 2, Захранващи сапун, държачи за четка за зъби Комплект от шест теми : Кутия за сапун чаша за четка за зъби * 2, захранващи сапун, държач за четка за зъби, поднос1. Моля, проверете размера и цвета, преди да закупят 2. Моля, обърнете внимание, че може да има малка разлика в цвета се дължи на различни мониторов3. Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете Нам4. Декоративни елементи, показани на снимките на продукта, в комплекта не са включени.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас в рамките на 7 работни дни от получаването на продукта.

Характеристики

Five-Piece Suit, Six-Piece Suit:
Five-Piece Set:
Soap Box, Toothbrush Cup*2, Soap Dispenser, Toothbrush Holder
Six-Piece Set:
Soap Box, Toothbrush Cup*2, Soap Dispenser, Toothbrush Holder, Tray
Tips:
1. Please Check the Size and Color Before Purchasing:
2. Please Note That There May Be a Little Color Difference Due to Different Monitor:
3. If You Have Any Problem, Please Feel Free to Contact Us:
4. the Decorative Items Shown in the Product Photos Are Not Included.:
If You Have Any Questions About the Product,Please Contact Us Within 7 Working Days of Receiving the Product。If You Do Not Receive the Product Within 30 Days, Please Contact Us in Time. :

Продукти в категория