.

.

Четка за Самопочистване на домашни любимци Подпомага движението на кръвта Многофункционална Четка За Грижа за Котки Универсален Преносим Масажор с Удобна дръжка

Четка за Самопочистване на домашни любимци Подпомага движението на кръвта Многофункционална Четка За Грижа

BGN 2.67

Сума
На склад

Плаващи косата : Четка за измиване на домашни любимци, произведени от игольчатой гребени с висока плътност, която може да проникне дълбоко в корена на косъма и извадя вътрешни плаващи на космитеМасаж на кожата на главата : Четка-дъждобран за домашни любимци са изработени от ABS материал и има 200 масажни меки топки, расчесывающих косата, без да уврежда кожата.Удобна дръжка : Четка за самостоятелно дългосрочна заличаване на домашни животни има лека дръжка, която удобно се държи в продължение на известно време.Бутон за самообслужване, голям гребен : Четка-дъждобран за домашни любимци има бутон на самообслужване за обезкосмяване с едно докосване; гребен ширина 9 см / 3.5 инча за по-лесно вържете.Практичен за употреба : Четка за измиване на домашни любимци, може да допринесе за циркулацията на кръвта, подобряване на взаимоотношенията с домашни животни, да намали загубата на коса, намаляване на размножаване и т. Практичността на използване : Четка за измиване на домашни любимци, може да допринесе за циркулацията на кръвта, подобряване на взаимоотношенията с домашни животни, да намали загубата на коса, да се намали размножаването и т. Масаж на кожата на главата : Четка-дъждобран за домашни любимци са изработени от ABS материал и има 200 масажни меки топки, расчесывающих косата, без да уврежда кожата. Плаващи косата : Четка за измиване на домашни любимци, произведени от игольчатой гребени с висока плътност, която може да проникне дълбоко в корена на косъма и извадя вътрешни плаващи на космите. Бутон за самообслужване, голям гребен : Четка-дъждобран за домашни любимци има бутон на самообслужване за обезкосмяване с едно докосване; гребен ширина 9 см / 3.5 инча за по-лесно вържете. Удобна дръжка : Четка-дъждобран за домашни любимци е лесно дръжка, която удобно да запази за известно време.Параметри : Тип на продукта : Четка за поръсване домашни животныхматериал : ABS Размер : приблизително 18x9x4,5 см / 7,1x3,5x1,8 Комбинирующая роля : спомага за циркулацията на кръвта, подобрява отношенията между хора и домашни любимци, намалява косопада, намалява размножаването на Методи на лечение : 1.

Характеристики

Item Type:
Pet Slicker Brush
Material:
ABS
Size:
Approx. 18x9x4.5cm / 7.1x3.5x1.8in
Combing role:
promote blood circulation, enhance the relationship between humans and pets, reduce hair loss, reduce the breeding of
Maintenance methods:
1. avoid contact with wet state and humid environment.:
2. not suitable for contact with alcohol, diluent and other liquids. :
3. After use should be cleaned up in time with the lid to change, and properly stored.:
How to Use:
Tips for use:
Neck head:
behind the ears and around the neck are prone to curly hair, comb with gentle movements and do not pull.
Back and abdomen:
comb in the direction of hair growth, layer by layer, with gentle movements.
Tail:
Be as gentle as possible to avoid frightening the pet.
Legs:
comb in the direction of joint growth.
Package List:
1 x Pet Slicker Brush:
Note:
1. Please store in a place where children can not touch.:
2. If your pet has open wounds, use after the wounds have healed.3. Please allow for some errors in manual measurements.:

Продукти в категория