.

.

N/A Памучни Впитывающее кърпа 33*34 см За двойки, Впитывающее пот, за възрастни, за дома, за децата (Цвят: D, размер: 33x34 см)

N/A Памучни Впитывающее кърпа 33*34 см За двойки, Впитывающее пот, за възрастни, за дома, за децата

BGN 2.67

Сума
На склад

Нашите чаршафи са изработени от памукС помощта на процеса на вържете, ще ви е трудно да загубите косата си, и те лесно изчезват.Изящна изработка, издръжливост, може да се пере в машина и ръчно.Супер мек и много нежен към вашата кожа.Сгъва бързо и удобно.Описание : Нашите чаршафи са изработени от памук В процеса на вържете косата си лесно отпадат и им е трудно изчезват. Отлично качество на изработката, трайни, могат да се перат на машина и на ръка. Много меки и нежни към вашата кожа. Сгъва бързо и удобно. Характеристики : Продукт : творческа квадратна кърпа Материал : памук Съдържание на основни съставки : 100 г Цвят : бежов, лилав, тъмно син, camel, дантела, розово, синьо грама Тегло : 60 g Характеристики : 33 *34 В комплекта са включени : 1 квадратна кърпа 33 *34 Препоръки за грижа за кърпа : При ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж Различните монитори показват различни цветове, така че цветовете могат леко да се различават от реалните цветове. в различните страни са различни размери, моля, потвърдете, преди пускането на поръчката.Продуктът ще сдавливаться по време на транспортиране, и на външен вид ще изглежда по плосък, но това по никакъв начин няма да повлияе на използването.Комплект хавлиени кърпи.

Характеристики

Product:
creative square towel
Material:
Cotton
Main ingredient content:
100
Bar Color:
Beige, Purple, Dark Blue, Camel, Lace, Pink, Blue
Gram weight:
60g
Specifications:
33*34
Package includes:
1 33*34 square towel
Precautions:
Manual measurement allows 1-3cm error.:
Different monitors display different colors, so the colors may differ slightly from the actual colors.:
Different countries have different sizes, please confirm before placing an order.:
The product will be squeezed during transportation, and the appearance will not look so flat, but it will not affect the use.:
Towel Bath Towel Set :

Продукти в категория