.

.

Аксесоар за мобилен телефон KUIDAMOS, Сгъваема стойка за таблет, Сгъваема док-станция за таблет Съвместима с телефони, Регулируеми за iPad, за телефони на всички видове (с

Аксесоар за мобилен телефон KUIDAMOS, Сгъваема стойка за таблет, Сгъваема док-станция за таблет Съвместима

BGN 2.00

Сума
На склад

Височина скоба може да се повиши и по-ниски, ергономичен за хоризонтален преглед, удобен и по-спокоен шиен отдел на гръбначния стълбЛесно се настройва, поддържа както вертикален, така и хоризонтален преглед при игра на игри, гледане на видео, снимки, четете, пишете и запис на видео.Поддържаща плоча голяма и трайна, плътна и широка, а високо сцепление, дори ако таблетен компютър с голям екран, не се страхува от "падението".Висококачествена сплав е свързан със здрав корпус, конзола, мобилен телефон или таблет няма да бъдат разтреперват при зажатии.Силиконова подплата на гърба на превъзходен ще защитава вашето устройство от надраскване и приплъзване, а телефонът ще бъде стабилен и не пада.Височина скоба може да се повиши и по-ниски, ергономичен за хоризонтален преглед, удобен и по-спокоен шиен отдел на гръбначния стълб.Лесно се настройва, поддържа както вертикален, така и хоризонтален преглед при игра на игри, гледане на видео, снимки, четете, пишете и запис на видео.Поддържаща плоча голяма и трайна, плътна и широка, а високо сцепление, дори ако таблетен компютър с голям екран, не се страхува от "падението".Висококачествена сплав е свързан със здрав корпус, конзола, мобилен телефон или таблет няма да бъдат разтреперват при зажатии.Силиконова подплата на гърба на превъзходен ще защитава вашето устройство от надраскване и приплъзване, а телефонът ще бъде стабилен и не пада. Височина скоба може да се повиши и по-ниски, ергономичен за хоризонтален преглед, удобен и по-спокоен шиен отдел на гръбначния стълб. Лекотата на инсталиране, поддръжка както вертикално, така и хоризонтално при гледане на игра, гледане на видео, снимки, четете, пишете и запис на видео. Поддържаща плоча голяма и трайна, плътна и широка, а високо сцепление, дори ако таблетен компютър с голям екран, не се страхува от "падение"4.

Характеристики

Item Type:
Tablet Holder
Material:
Aluminum Alloy + ABS + Silicone
Color:
As shown in the picture
Holder Size:
Approx.7x9cm/2.8x3.5in
Base Width:
Approx.10.5cm / 4.1in
Supported Application:
Applicable to all mobile phones
Weight:
Approx.270g/9.5oz
Package List:
1 x Tablet Holder:
1 x Storage Bag:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Продукти в категория