.

.

FTVOGUE Аератор Дифузьор, Въртящи се На 360 Градуса Кран Сопловой Филтър Дюза За Кухненски Пулверизатор Водосберегающие Кранове Приложения, Спрей Маркучи За Кран, смес?

FTVOGUE Аератор Дифузьор, Въртящи се На 360 Градуса Кран Сопловой Филтър Дюза За Кухненски Пулверизатор Водосберегающие

BGN 9.96

Сума
На склад

въртящи се на 360 градуса дизайн, водата може лесно да покрие цялата кухненска мивка, което прави вашата мивка много по-удобно въртящи се на 360 градуса дизайн, водата може лесно да покрие цялата кухненска мивка, което прави вашата мивка много по-удобно.Барботьор за вода съдържа и филтър, който е подходящ за използване на вода. 【Без пръски】 Нашите продукти, увеличаване на налягането на водата, така че водата и въздухът са смесени в подходящо съотношение, а разширение на водата се повиши, така че водата става без пръски и му е по-удобно почистване.Икономия на вода.В сравнение с обичайните барботером, ни спестява между 30 и 70% вода.Описание : Нашият филтър за дюзи това натиснете има въртящ се дизайн на 360 градуса, водата може лесно да покрие цялата кухненска мивка, така че не е нужно да се притеснявате за студено време, когато си миеш мивката и през зимата.С помощта на водата се превръща в два режима на пръскане с различни операции.Когато дръпнете за распылительную глава, водата се превръща в мощна струя.При натискане на главата в изходна позиция вода се превръща в мека струя от аератор.Освен това, барботьор за вода съдържа и филтър, който е подходящ за използване на вода.Параметри : Състояние : чисто Нов БрендМатериалы : abs Цвят : сребрист (показано на фигурата) Дължина филтър на дюзата на крана : прибл. 2,52 инча Диаметър на дъното : прибл. 1,38 инча Вътрешен диаметър на плота : прибл. 21 мм / около 0,83-инча Тегло на опаковката : 27 г Помещение включва : 1 х филтър за дюзи кран Забележка : Ако вътрешен диаметър резьбового дупки connector чешмата е 23-24 мм или външния диаметър е 21-22 мм, този филтър за дюзи кран е подходящ за използване.Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Характеристики

Condition:
New Brand
Materials:
ABS
Color:
Sliver (Shown as picture)
Faucet Nozzle Filter Length:
Approx. 64 / Approx. 2.52inch
Bottom Dia.:
Approx. 35 / Approx. 1.38inch
Top Inner Dia.:
Approx. 21mm / Approx. 0.83inch
Package Weight:
27g
Package Included:
1 x Faucet Nozzle Filter:
Note:
If the screw thread mouth's inner diameter of the TAP connector is between 23-24mm or its outer diameter is between 21-22mm, this faucet nozzle filter is suitable to use.:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Продукти в категория