.

.

SAWQF Кухненско кофата за Боклук, Тип мида на високи крака, Високо кофа за Боклук, котешката Кофа за съхранение на отпадъци, Баня, Тоалетна стая (Цвят: D, размер: 1)

SAWQF Кухненско кофата за Боклук, Тип мида на високи крака, Високо кофа за Боклук, котешката Кофа за съхранение

BGN 2.33

Сума
На склад

Самото натискане на един клавишДизайн с панти капак ви позволява лесно отваряне на капака, без да докосвате отломки и мусорным опаковките, за да блокира домакински боклук.С ширина от само 19,6 см, можете да го поставите в малко неиспользуемом закрито, за пълноценно използване на пространството.Сфера на приложение : тоалетни, бани, хотели, ресторанти и други места.Увеличете статив, не трябва да се наведе по-удобно да се изхвърли в кошчето.Самото натискане на един клавиш.Дизайн с панти капак ви позволява лесно отваряне на капака, без да докосвате отломки и мусорным опаковките, за да блокира домакински боклук.С ширина от само 19,6 см, можете да го поставите в малко неиспользуемом закрито, за пълноценно използване на пространството.Сфера на приложение : тоалетни, бани, хотели, ресторанти и други места.Увеличете статив, не трябва да се наведе по-удобно да се изхвърли в кошчето.Самото натискане на един клавиш.Дизайн с панти капак ви позволява лесно отваряне на капака, без да докосвате отломки и мусорным опаковките, за да блокира домакински боклук.С ширина от само 19,6 см, можете да го поставите в малко неиспользуемом закрито, за пълноценно използване на пространството.Сфера на приложение : тоалетни, бани, хотели, ресторанти и други места.Увеличете статив, не трябва да се наведе по-удобно да се изхвърли в кошчето.Спецификация : Име : Висок кофата БакМатериал : Пластмаса капацитет : 15 литра Размер : 332 * 196 * 485 Мм Цвят : както е показано в комплекта са включени : 1 * Висока кошче за отпадъци : 1. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см (0,4-1,18 инча) от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Той също може да декорирате стая, хол, ресторант, хотел и т.

Характеристики

Name:
Tall Trash Can
Material:
PP
Capacity:
15L
Size:
332 * 196 * 485 mm
Color:
as shown
Packing included:
1 * Tall Trash Can:
Note:
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand.:
It can also decorate your room, living room, restaurant, hotel, etc. :

Продукти в категория